airsoft shop Anareus
4 posters
Strana 1 z 1
jaké máte zkušenosti s tímhle shopem?
airsoft shop Anareus
nwm jak ostatní ale já mám s tímto shopem blbé zkušenosti,posílal sem tam zkaženou zbraň za kterou si shrábli 500 a ani nespravili,na maily neodpoveděly a na další dotazy ohledně jejich zboží jak by smet celkově bych tento shop nedoporučil
Jemand (5th SFG)- Poèet pøíspìvkù : 8
Registration date : 12. 01. 09
Re: airsoft shop Anareus
s obchodem mam velmi dobre zkusenosti, vzdycky zavolaji, poradi, reknou co a jak, napisou mail kdyz odeslou a vzdy vsechno v poradku prijde...
se servisem ale zkusenosti nemam..
se servisem ale zkusenosti nemam..
Já jsem s Anareáčem nikdy problémy neměl, leč jednou mi přišel balík, ve kterém chyběly kule, ale zaučtované byly a nikdy mi je neposlaly zpětně, i když jsem jim o ně psal )-:
Byl jsem už aj v Plzeňské prodejně osobně, ale tamnější personál mi přišel takový, že místo aby dobře poradil, tak chce udělat kšeft asi tak no :-) nicméně sortiment,ceny a akce zde jsou na dobré urovni
Byl jsem už aj v Plzeňské prodejně osobně, ale tamnější personál mi přišel takový, že místo aby dobře poradil, tak chce udělat kšeft asi tak no :-) nicméně sortiment,ceny a akce zde jsou na dobré urovni
Malda- Poèet pøíspìvkù : 3
Registration date : 24. 12. 08
No co můžu říct tak zboží kvalitní a navíc díly, které sem třeba nemohl nikde sehnat, vždy zavolali, poslali mail, ale jeden zápor bych měl trvá jim někdy i měsíc než celou objednávku poskládají a pak pošlou. Nevím čím to je jestli u nich kupuju zboží, které se moc neprodává a tak ho musí objednat ve skladu či co, ale ostatní shopy jsou na tom s dobou dodávky mnohem líp...
Menša- Poèet pøíspìvkù : 6
Registration date : 10. 01. 09
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: