17.1.2009: TNB Zima 92: Špionáž
+4
Gogi
James
Zdenek
Edems
8 posters
Strana 1 z 1
17.1.2009: TNB Zima 92: Špionáž
Datum: 17.1.2009
Čas: cca 1000-1700
Místo: neupřesněné město v Olomouckém kraji
Rozdělení stran:
- HVO - získat pomocí agenta tajné informace a dopravit je na místo určení
- SDG - zamezit získání informací HVO nebo ARBiH
- ARBiH - získat informace od agenta HVO
Propozice:
- nebojová hra ("zabití" bude řešeno dotykem - respawn 15 min pro celý tým)
- SDG / ARBiH min. 1 jasně viditelný kus maskovacího oděvu (kalhoty, bunda, barakuda, čepice)
- HVO maskáčový komplet
- agent - civilní ustrojení, možno se 3x převléci
Registrace:
- mailem mě nebo přes velitele frakcí
Čas: cca 1000-1700
Místo: neupřesněné město v Olomouckém kraji
Rozdělení stran:
- HVO - získat pomocí agenta tajné informace a dopravit je na místo určení
- SDG - zamezit získání informací HVO nebo ARBiH
- ARBiH - získat informace od agenta HVO
Propozice:
- nebojová hra ("zabití" bude řešeno dotykem - respawn 15 min pro celý tým)
- SDG / ARBiH min. 1 jasně viditelný kus maskovacího oděvu (kalhoty, bunda, barakuda, čepice)
- HVO maskáčový komplet
- agent - civilní ustrojení, možno se 3x převléci
Registrace:
- mailem mě nebo přes velitele frakcí
příprava akce
typ chystané akce se mě moc líbí ale její uskutečnění bych odložil aspon o 2 měsíce aby se to stihlo kvalitně připravit a umístnil bych ji do zlína protože ten je pro všechny lépe dopravně dostupny.také by asi bylo dobré snížit počet učastníků na 5-10 z každé frakce.raději začít s malou podařenou akcí než to hned zpočátku přepísknout!!
Zdenek- Poèet pøíspìvkù : 19
Registration date : 05. 01. 09
JJ
Nějak velký zájem není, takže tam stejně víc než 10 lidí z každé frakce asi nebude. Na druhou stranu se za to nebude nic vybírat, mohlo by to být pár hodin strávených při zase trošku jiné činnosti (zjistí se další chyby). Bude to malá akce, přes víkend to komplet zpracuju a rozešlu, komu se bude chtít, tak dorazí, je to další experiment, určitě z toho budeme zase o něco chytřejší. Až se poučíme, tak to uděláme ve Zlíně ve větším (areál Svitu k tomu úplně vybízí).
Re: 17.1.2009: TNB Zima 92: Špionáž
Sry Edemsi ten termín mi bohužel nesedí..
James- Poèet pøíspìvkù : 23
Registration date : 02. 01. 09
Hojte
Z-P se nedostaví.Jedem na Charkov 3 sorry ,ale bylo to domluvené dřív.
Gogi- Poèet pøíspìvkù : 6
Registration date : 08. 01. 09
PŘIPOMÍNKA 2
asi su dost vlezlí ale nebylo by opravdu lepší udělat tu první akci třeba právě v tom areálu svitu?nic velkého jen pro omezený počet lidí atd..mě osobně se opravdu nechce cestovat autem někde k olomouci.ještě navíc s ohledem na počasí(mám na mysli sníh na silnici ne zimu:)
a podle mého je lepší zkoušet nové věci někde blízko a s lidma kteří dobře vědí do čeho jdou a mít co nejjednoduší pravidla.
a podle mého je lepší zkoušet nové věci někde blízko a s lidma kteří dobře vědí do čeho jdou a mít co nejjednoduší pravidla.
for edems
Edemsi průser ! :-(
Asi to bude poprvé v historii, ale my to asi taky nedáme.... Lidi mají zkouškové období a tudíž nemáme odvoz, v patek máme oslavu 18-tin. A opravdu se nám nechce cestovat brzo ráno vlakem takovou dálku (spíš to nezvládnem)...
Podle mě by bylo asi taky nejlepší akci odložit .....
Promiň, vím že jsme to přislíbyli, ale opravdu to asi nejde ..... :-(
Asi to bude poprvé v historii, ale my to asi taky nedáme.... Lidi mají zkouškové období a tudíž nemáme odvoz, v patek máme oslavu 18-tin. A opravdu se nám nechce cestovat brzo ráno vlakem takovou dálku (spíš to nezvládnem)...
Podle mě by bylo asi taky nejlepší akci odložit .....
Promiň, vím že jsme to přislíbyli, ale opravdu to asi nejde ..... :-(
Souhlasím se Zdenkem! Edemsi.. pokud bys byl ochotný pousout termín na neděli (18.1.) tak bych klidně byl pro nějaký ten beta-testík ve Zlíně.
James- Poèet pøíspìvkù : 23
Registration date : 02. 01. 09
hmmm jj
Budeme to muset asi opravdu zrušit, Svit jsem si taky představoval a tak to taky nakonec asi dopadne... Neúčast je už neúnosná.
Edems napsal:Budeme to muset asi opravdu zrušit, Svit jsem si taky představoval a tak to taky nakonec asi dopadne... Neúčast je už neúnosná.
tak jak teda ?
hm, skoda. my to taky nejak nevidime...vetsina ma na vysoke zkousky, takze ti nepojedou...a z tech dalsich muzu jen ja
killli, OSVK
killli, OSVK
Dopředu říkám že další 2 výkendy se taky nezůčastníme... Makáme na plesoch a je toho moc....
Jop, tak jak psal Killli, tak my bysme též nemohli, zkouškové, závody, jiné aktivity
Malda- Poèet pøíspìvkù : 3
Registration date : 24. 12. 08
špionaž
Jen jako původní spoluautor scénáře a nápadu (druhý byl MateS)
chci říci podstatnou věc.
Chápu, že je pro Vás jezdit někam k Olomouci daleko........... zajímavé že nám to tak nepřipadá a za vámi jezdíme
Chápu že řidičům Vadí sníh na silnicích ........... jen kde ho máte ??
Avšak pokud chcete dělat "beta" verzi této akce pak ztrácí se smysl akce, tohle má opravdu smysl realizovat ve skutečném městě, kde chodí skuteční civilisté, kteří netuší nic, jezdí tam hromadná a pod.
Navíc Zlín ač je pro Vás "super" je velké město velmi velké, na to aby se mohly vytvořit logistické body pro Agenta a jeho tým.
Akce měla být v městě Přerov, kde bydlím a to z jediného důvodu, je to malé město, jezdí tam hromadná velmi přesně a často.
Ale hlavně mám tam možnost nachystat logistické body od restaurace v cíli (komplet jen pro nás - je můj zákazník) až po další body jednak občerstvovací a hlavně podpůrné. = Agent musí se mít možnost převléci, někdo musí mu donést tu věc o kterou se bojuje a tak.
Nebyli jste zatím na žádné akci kterou jsem zosnoval já osobně, a tak nemůžete soudit jestli organizačně umím tyto věci nebo ne.
Akce byla posunuta do kampaně TNB pro jedinečnou možnost ji tam vhodně zakomponovat a udělat tímto zimní vložku.
Zrušení akce bylo uskutečněno z důvodu neúčasti nepřítele, který tentokrát měl k tomu objektivní příčiny, tedy aspoň doufám.
Bylo by velmi rozumné aby si týmy v uskupení BSK taky trochu přiznali, že za nimi jezdí i jiné týmy, jezdí rádi, a tyto týmy chtějí taky udělat akci na kterou přijedou lidé z BSK.
Zajímavé, že jezdit pro Vás za Brno (Pohořelice) na akce Mercenaries, nikdo neřeší že je to daleko. A Olomouc (Přerov) který máte za humny je pro Vás daleko ??
Styďte se.
chci říci podstatnou věc.
Chápu, že je pro Vás jezdit někam k Olomouci daleko........... zajímavé že nám to tak nepřipadá a za vámi jezdíme
Chápu že řidičům Vadí sníh na silnicích ........... jen kde ho máte ??
Avšak pokud chcete dělat "beta" verzi této akce pak ztrácí se smysl akce, tohle má opravdu smysl realizovat ve skutečném městě, kde chodí skuteční civilisté, kteří netuší nic, jezdí tam hromadná a pod.
Navíc Zlín ač je pro Vás "super" je velké město velmi velké, na to aby se mohly vytvořit logistické body pro Agenta a jeho tým.
Akce měla být v městě Přerov, kde bydlím a to z jediného důvodu, je to malé město, jezdí tam hromadná velmi přesně a často.
Ale hlavně mám tam možnost nachystat logistické body od restaurace v cíli (komplet jen pro nás - je můj zákazník) až po další body jednak občerstvovací a hlavně podpůrné. = Agent musí se mít možnost převléci, někdo musí mu donést tu věc o kterou se bojuje a tak.
Nebyli jste zatím na žádné akci kterou jsem zosnoval já osobně, a tak nemůžete soudit jestli organizačně umím tyto věci nebo ne.
Akce byla posunuta do kampaně TNB pro jedinečnou možnost ji tam vhodně zakomponovat a udělat tímto zimní vložku.
Zrušení akce bylo uskutečněno z důvodu neúčasti nepřítele, který tentokrát měl k tomu objektivní příčiny, tedy aspoň doufám.
Bylo by velmi rozumné aby si týmy v uskupení BSK taky trochu přiznali, že za nimi jezdí i jiné týmy, jezdí rádi, a tyto týmy chtějí taky udělat akci na kterou přijedou lidé z BSK.
Zajímavé, že jezdit pro Vás za Brno (Pohořelice) na akce Mercenaries, nikdo neřeší že je to daleko. A Olomouc (Přerov) který máte za humny je pro Vás daleko ??
Styďte se.
arcon- Poèet pøíspìvkù : 40
Registration date : 01. 01. 09
Re:
Tentokrát bohužel nějak nevyšel čas dostatečnému množství lidí, a jsem za to v případě potřeby to odůvodnit připravený nést odpovědnost coby hlavní pořadatel TNB. Akce byla Arconem dobře vymyšlená, ale nepodařilo se vhodným způsobem a s dostatečným předstihem ji zakomponovat tak, aby byla pro jednotlivé týmy či celé frakce lákavější - a jak vidno, termín nakonec vyšel špatně, čímž bych to ukončil.
K dojíždění na akce Mercs, GSG, TTM atd., kvůli kterým jsme letos najeli stovky kilometrů, bych se zkusil za BSK vyjádřit v tom smyslu, že s Přerovem nebo obecně s pořadateli jako KMEN / CT, samozřejmě není oproti zmíněným žádný problém, teď ale nastalo to, že osobně jsem byl z pořádání Prozoramy tak přetížený (i zpětně), že jsem taky uznal, že lepší to bude vzhledem k (ne)účasti zrušit / odložit a později ji důstojným způsobem připravit.
I kvůli těmto patáliím jsem si dal práci s tímto fórem, abychom se mohli dál lepší domlouvat a plánovat akce tak, abychom byli všichni spokojení. Účastníky Tenkrát na Balkáně ze svého pohledu považuju za nějakou komunitu, která už za toho půl roku snad pochopila, jakým způsobem by se měla kampaň dál ubírat podle vize nás těch, kteří to nějak zprovoznili a starají se o ni nadále. Proto cokoliv vzejde z porady organizačního týmu BSK na výcvikáči tento týden, sem zase přepíšu, aby se každý ze zástupců týmů mohl vyjádřit a přispět svými náměty. Měli bychom totiž všechno plánovat v delším horizontu měsíců, ne týdnů, abych se osobně vyhnul těm šíleným návalům práce týden před akcí a zároveň pak takovémuto rušení a přesunování akcí.
Je to jen jedna z dalších chyb, které se prostě vloudí a je třeba se z nich poučit, aby se příště neopakovaly.
K dojíždění na akce Mercs, GSG, TTM atd., kvůli kterým jsme letos najeli stovky kilometrů, bych se zkusil za BSK vyjádřit v tom smyslu, že s Přerovem nebo obecně s pořadateli jako KMEN / CT, samozřejmě není oproti zmíněným žádný problém, teď ale nastalo to, že osobně jsem byl z pořádání Prozoramy tak přetížený (i zpětně), že jsem taky uznal, že lepší to bude vzhledem k (ne)účasti zrušit / odložit a později ji důstojným způsobem připravit.
I kvůli těmto patáliím jsem si dal práci s tímto fórem, abychom se mohli dál lepší domlouvat a plánovat akce tak, abychom byli všichni spokojení. Účastníky Tenkrát na Balkáně ze svého pohledu považuju za nějakou komunitu, která už za toho půl roku snad pochopila, jakým způsobem by se měla kampaň dál ubírat podle vize nás těch, kteří to nějak zprovoznili a starají se o ni nadále. Proto cokoliv vzejde z porady organizačního týmu BSK na výcvikáči tento týden, sem zase přepíšu, aby se každý ze zástupců týmů mohl vyjádřit a přispět svými náměty. Měli bychom totiž všechno plánovat v delším horizontu měsíců, ne týdnů, abych se osobně vyhnul těm šíleným návalům práce týden před akcí a zároveň pak takovémuto rušení a přesunování akcí.
Je to jen jedna z dalších chyb, které se prostě vloudí a je třeba se z nich poučit, aby se příště neopakovaly.
souhlas
mám na to úplně stejný názor jako Edems:)
kampan je zatím tak povedená protože se každá akce dlouho dopředu připravovala a i když to sem tam zaskřípe zatím to docela jde.navíc neděláme nic extra nového ale hlavně věci které jsou už nějakým způsobem osvědčené.dělat něco nového to chce přípravu a vyzkoušet to nejdříve v malém.
kampan je zatím tak povedená protože se každá akce dlouho dopředu připravovala a i když to sem tam zaskřípe zatím to docela jde.navíc neděláme nic extra nového ale hlavně věci které jsou už nějakým způsobem osvědčené.dělat něco nového to chce přípravu a vyzkoušet to nejdříve v malém.
Similar topics
» RUTOVIA 9.5.2009
» TANKODROM 30.5.2009
» Bitva o Kyjev - 1.2.2009
» APOCALYPTO: LAST GAME 5.-6.6.2009
» TNB5: Návrat do Vizovaru 28.3.2009
» TANKODROM 30.5.2009
» Bitva o Kyjev - 1.2.2009
» APOCALYPTO: LAST GAME 5.-6.6.2009
» TNB5: Návrat do Vizovaru 28.3.2009